Lækker smoothie og godt igang med træning

Det er tid til en C9

Jeg går rigtig meget ind for, at passe godt på sin krop, og give den næring til at holde sig frisk, booste immunforsvaret, osv osv. Normalt synes jeg at jeg er rigtig go’ til at holde en sund livsstil, formentlig da det er et kæmpe interesse for mig, hvordan mad hænger sammen med en glad krop.

De sidste mange måneder, hvor der har været super travlt på mit faste arbejde, skal jeg ærlig indrømme at jeg har tabt en del af mit fokus – og nu savner jeg det rigtig meget; jeg kan mærke det på mit energi nivå, mit humør, jeg bliver meget nemmere forkølet osv så nu skal jeg tilbage til noget der virker.

Jeg er siden mange år, stor tilhængere af Forever Livings produkter, og elsker C9 pakken, da jeg synes den giver lige præcis det rigtige boost, for at komme tilbage til spåret – så den 27 November er mig og en kollega blevet enige om, at vi starter på den sammen! Det bliver super fedt, jeg glæder mig helt vildt!

Hvis du ønsker at starte sammen med os, kan du henvende dig her for at købe en pakke: http://myaloevera.dk/emilysforevershop/da/start/

23772099_1775472342484592_1246403573_n

Have a good one, Fru Rosendahl

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker smoothie og godt igang med træning