Det er tid til en C9

Lækker hudpleje og makeup

Min yndlings hudpleje serie har endelig fået et nyt tilskud; en øje creme 🙂 Jeg har lige fået den ind ad døren, men med anti-aging ingredienser som kollagen og peptider tror jeg på, at den kan hjælpe mine fine linjer omkring øjnene at blive lidt mindre tydelig.

Jeg har også prøvet en del ny makeup her på det sidste, blandt andet en L’Oreal foundation, som faktisk fungerer super godt. Jeg har en kombineret hud, med fedtet T-zone, og resten af ansigtet er meget tørt med udslæt, så det er altså lidt besværligt at finde noget der fungerer godt; men jeg har også prøver Urban Decays All Nighter Setting spray, som virkelig bare fungerer super godt!

Jeg arbejder i et drivhus lignende miljø, hvor der bliver varmt og fugtigt, der er travlt så der er næsten aldrig tid til at touche for meget op på makeupen, og efter jeg har prøvet UD All Nighter hjælper det virkelig på det 🙂

Urban Decay All Nighter finder I her, og min yndlings hudpleje serie finder I her (lige nu får I faktisk en øjecreme med, hvis I bestiller hele settet og referer til FruRosendahl). Sidst, vil jeg også give en kæmpe shoutout til Luxplus.dk som jeg for nyligt har opdaget – jeg har aldrig oplevet så hurtig levering, billige priser og eksemplarisk support! De har mange af mine yndlingsbrands, og de har virkelig mange forskellige produkter 🙂

 

28383568_1882858781745947_1745194793_n

Have a good one, Fru Rosendahl

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er tid til en C9